Eten & Drinken

De voordelen van het bezitten van een pistonmachine

Veel koffiedrinkers hebben de neiging om meer dan één kopje per dag te drinken, en veel mensen drinken ’s ochtends een kopje om ze de cafeïne boost te geven die ze nodig hebben om de ochtend door te komen. Maar waarom € 5 per dag uitgeven aan je koffie in de ochtend als je dezelfde kwaliteitskoffie in je eigen huis kunt krijgen? Er zijn veel voordelen aan het hebben van pistonmachines voor thuis en de onderstaande lijst biedt precies dat.

Geld besparen

Zoals hierboven vermeld, zullen veel mensen geen twee keer nadenken als het gaat om het uitgeven van € 5 per dag aan hun ochtendkoffie. Als je de hoeveelheid geld die je in koffie huizen uitgeeft voor alleen een kop koffie vergelijkt met het geld dat nodig is om thuis een kop koffie te zetten met een pistonmachine, dan zul je het enorme prijsverschil leren kennen dat er bestaat. Het maakt niet uit of je de voorkeur geeft aan een espresso, een latte, een cappuccino of een triple caramel Frappuccino met extra slagroom, er is altijd een pistonmachine die past bij jouw wensen én geld bespaart.

Gasten bedienen

Er zijn vaak gelegenheden in jouw prachtige huis waarbij je veel gasten krijgt, zoals een feest of een bruiloft. Dit is wanneer een pistonmachine voor thuis echt zijn waarde laat zien. Er zijn grote pistonmachine met een capaciteit van meer dan twaalf kopjes, dus als je zo’n koffiemachine hebt, kun je gemakkelijk koffie serveren aan je gasten. Hoewel, het maakt niet uit wat de grootte is, zolang je maar koffie van kwaliteit in je eigen huis kunt aanbieden aan iedereen die zin heeft in een kopje.

Gezondheidsvoordelen

Je krijgt niet alleen een kleine energieboost elke keer dat je ’s ochtends je cafeïnefixatie krijgt, maar er zijn ook bepaalde gezondheidsvoordelen van koffieconsumptie! Studies hebben aangetoond dat koffie kan helpen bij het voorkomen van diabetes type 2, leverziekten, leverkanker, de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson en dat het ook goed kan zijn voor het hart. Het helpt ook pijn te voorkomen, geeft je sterker DNA, verlaagt het risico op multiple sclerose, vermindert het risico op zelfmoord, vermindert het risico op jicht, voorkomt schade aan het netvlies en gaatjes en beschermt tegen parodontitis. Het is duidelijk dat je te veel van het goede kunt hebben, maar met al deze gezondheidsvoordelen, hoe kun je dan nee zeggen?

Koffie wanneer jij dat wilt

Het belangrijkste voordeel van koffie van kwaliteit in huis is natuurlijk dat je het kunt krijgen wanneer je maar wilt! Als je ’s ochtends oploskoffie nodig hebt, dan krijg je met een druk op de knop van de automatische thuiskoffiemachines vers gezette koffie zonder dat je het handmatig hoeft te zetten. Als je geen koffiezetapparaat hebt, moet je zonder kwaliteitskoffie naar je werk of moet je het in een winkel kopen. Word je eigen barista en werk ’s ochtends volgens je eigen schema in plaats van je zorgen te maken of je wel of niet tijd hebt om naar een café te gaan voor je ochtendfixatie, maak het zelf zodra je wakker wordt!

Latte Art

Oké, dus niet iedereen zal dit willen proberen, maar als je thuis je eigen pistonmachine hebt, kun je creatiever worden met de soorten koffie die je serveert en hoe je ze serveert. Latte-art is de afgelopen jaren explosief gegroeid en veel mensen hebben geleerd hoe ze allerlei levendige vormen en patronen kunnen maken door melk en koffie op een bepaalde manier te mengen. Alle creatievelingen die er zijn, moeten meedoen, want waarom niet! Stel je voor hoe onder de indruk je dinergasten zullen zijn als je ze een latte serveert met een leeuw die hen aanstaart vanuit hun kopje eronder. Zorg dat je niets mist.

Dus dat is dat. Het lijkt erop dat je nu niet veel andere keus hebt dan zo snel mogelijk een pistonmachine voor thuis aan te schaffen. Koffie heeft niet alleen geweldige voordelen voor de gezondheid als je het drinkt, maar het hebben van je eigen pistonmachine voor thuis betekent dat je koffie kunt drinken wanneer je maar wilt en dat je jezelf geld kunt besparen omdat je het niet hoeft te kopen niet meer uit een dure winkel. De tijd die jij bespaart met wachten in de koffie huis, stelt je ook in staat om verschillende soorten latte art te oefenen om indruk te maken op jouw gasten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader