FietsenWebwinkels

Elektrische fietsen hebben een middenmotor

Aanbieding elektrische fiets met middenmotor

• Alle elektrische fietsen van city-bikes.nl zitten in de aanbieding, dus ook de twee met een middenmotor.
• Actiedagen bij Amslod, een bekende aanbieder van elektrische fietsen.
• Elektrische fietsen aanbieding bij Forzafietsen vanaf €890
• Winkels in Eindhoven en Geldrop: elektrische fiets aanbieding
• Scherpe e-bike aanbiedingen bij Stella.nl
Elektrische fiets kopen? Aanbieding! Nu 40% sale
• Elektrische fiets kopen? Alle merken scherp geprijsd
• Goedkope elektrische fiets en e-bike!
• Elektrische fiets kopen? Beste aanbiedingen!

En zo gaat het bladzijden en bladzijden door als je de titel intikt op je internet zoekpagina. Aanbiedingen vind je letterlijk overal en zijn vooral klantentrekkers. Natuurlijk vinden verkopers het leuk dat je eventueel op een koopje in wilt gaan, maar zullen altijd proberen je toch een duurder model aan te praten. Dat werkt overigens online natuurlijk niet hetzelfde als bij een verkoper in een tastbare winkel, maar toch…

De middenmotor

Aangezien we op zoek zijn naar een elektrische fiets met middenmotor kan het geen kwaad juist dit soort motor onder de loep te nemen.
Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: de middenmotor is de duurste van de drie mogelijkheden van elektrische fietsmotoren. De goedkoopste is de voorwielmotor en de achterwielmotor zit daar net iets boven.
De midden motor is geplaatst rond de trapas en reageert dus op bewegingen van de trappers. Dat geeft een goede fietsbalans en het geeft minder storingen. Bij een middenmotor zijn de sensoren ingebouwd: eentje die aangeeft of de trappers draaien en eentje die aangeeft hoeveel kracht de fietser op de pedalen zet. Via de computerdisplay kan de fietser vervolgens bepalen hoeveel ondersteuning hij of zij wenst.

Elektrische fietsen

Aanbiedingen elektrische fiets met middenmotor bij city-bikes.nl

City-bikes.nl heeft twee van dergelijke fietsen in hun aanbod en beiden zijn afgeprijsd en behoorlijk ook. Dit zijn degelijke fietsen die met hun prestaties tot de middenklasse behoren.
De vraag is dan natuurlijk of die met andere aanbiedingen te vergelijken zijn.
In ons rijtje bij de inleiding noemen we bijvoorbeeld Amslod. Deze heeft een spetterende startpagina, tijdelijk €700 inruilkorting, web only aanbiedingen. Helaas staat dan de originele prijs niet vermeld en weet je dus niet hoeveel korting je nu eigenlijk krijgt.
Premiumfietsen biedt 40% korting op een vergelijkbare elektrische fiets met middenmotor en komt daarmee op hetzelfde niveau als city-bikes met vergelijkbare motor en vermogen.
Nog eentje dan en een concurrent van city-bikes.nl: Fietsenwinkel.nl Deze heeft op twee na al zijn elektrische fietsen, dus ook die met middenmotor op ‘Sale’ staan. In tegenstelling met Spirit verkopen zij echter fietsen van allerlei merken, maar liggen de prijzen, ook met korting, wat hoger.

Niet moeilijk dus!

Het is geen probleem om je elektrische fiets met middenmotor voor minder geld aan te schaffen dan de originele fabrieksprijs. Letterlijk elke verkoper van dergelijke fietsen heeft er wel een paar of meerdere in het assortiment en vaak nog prominent ook. Elektrische fietsen zijn nu eenmaal gewild en de markt speelt daar optimaal op in.
Juist omdat middenmotor fietsen wat duurder zijn kan het absoluut geen kwaad juist een dergelijke e-bike aan te schaffen. Ze worden immers beschouwd als de best presterende modellen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button
ajax-loader