Bouw en Vastgoed

3 manieren om je aanbouw in te richten

Wanneer je een groot gezin hebt, kun je tegen een aantal dingen aanlopen. Een groot probleem is het hebben van te weinig ruimte. Het is heel vervelend wanneer je de hele tijd tegen elkaar aanstoot en je niet normaal kan koken. Wanneer dit niet meer goed te doen is, maar je nog wel in je huidige woning wilt blijven wonen, kun je ervoor kiezen om een aanbouw te laten plaatsen. Wanneer je dit doet, offer je wel een deel van je tuin op, maar je hebt wel veel meer ruimte, licht en lucht. Wanneer de aanbouw is geplaatst, kan het inrichten beginnen. Maar welke stijlen zijn er allemaal? En welke manieren van inrichten horen daarbij? 

Standaard aanbouw

Er zijn verschillende soorten aanbouwen met ieder een ander uiterlijk en een andere uitstraling. Om te beginnen is er de meest gebruikelijke aanbouw; de standaard aanbouw. Deze aanbouw heeft een simpele vormgeving en is vaak dezelfde kleur als de rest van het huis. Deze soort aanbouw past bij bijna ieder huis. Bij deze aanbouw ben je dan ook heel vrij in de manier van inrichten. De eerste manier van inrichten past goed bij deze stijl; een extra zithoek. Met een extra zithoek is er voor jou en je gezin meer plek om samen tijd te spenderen. 

Modern en landelijke aanbouw

Een moderne aanbouw heeft een strakke uitstraling met veel strakke lijnen. Er wordt veel gemaakt van ramen. De tweede manier van inrichten die hierbij past, is het creëren van een serre. Dit zorgt namelijk voor veel extra licht. Maak hierbij gebruik van lekkere stoelen en veel planten. Tot slot is er een landelijke aanbouw. Deze worden vooral gemaakt van hout. Mooie landelijke meubels passen hier fantastisch bij. De derde manier van inrichten is het maken van een werkplek. Dit sluit mooi aan bij een landelijke aanbouw. Je kunt namelijk industriële meubels gebruiken voor de werkplek.

Bekijk ook: Wat kost een aanbouw bij De Aanbouwexpert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader